Намери ни
To Top

ФА глоби Крис Уайлдър с 11 500 паунда заради критики към съдии

Мениджърът на Шефилд Юнайтед Крис Уайлдър бе глобен с 11 500 паунда за забележка, която е направил на съдиите на мача с Кристъл Палас, загубен от тима му миналия месец. Уайлдър е бил разстроен от отсъжданията по време на мача, загубен с 2:3, и в коментарите си след срещата заяви, че реферите са взели решения срещу отбора му. Той също обвини един от асистентите, че не е показал уважение и е продължил да яде сандвич, докато той се е опитвал да говори с главния съдия Тони Харигтън. Уайлдър е наказан според правило за „неспортсменско отношение, което атакува интегритета на съдиите“.


 

Мениджърът изпусна нервите си в момента, в който вратарят на тима му Иво Гърбич напусна терена заради контузия след сблъсък в Жан-Филип Матета от Палас, който не получи и жълт картон. 

„Това беше поредно смешно решение на съдиите. Беше ми казано честно, че всяко решение ще е срещу нас, всяка спорна ситуация ще е за съперника“, каза мениджърът на пресконференцията си след загубата.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558