Намери ни
To Top

Един от свързваните с Ливърпул: Напълно съм щастлив в Леверкузен

Спортният директор на Байер Леверкузен Симон Ролфс отрече информацията, че се готви да премине в Ливърпул през лятото, като заяви, че е „абсолютно щастлив“ в лидера от Бундеслигата, предаде ДПА. Порталът Football Insider съобщи в понеделник, че Ливърпул иска да привлече треньора на Байер Шаби Алонсо и директора Симон Ролфс на местата на напускащия мениджър Юрген Клоп и бившия спортен директор Йорг Шмадке.

 „Фактът, че има много спекулации около фигурите в Байер Леверкузен, което се дължи на успехите ни, е част от работата ни“, каза Ролфс пред списание „Кикер“. „Но това не променя задачата ми.


Не продължих договора си през есента без причина. Напълно съм щастлив в Леверкузен в този момент“, каза още той. 

Отборът от Леверкузен изравни рекорда в Германия, като постигна 32 мача без загуба във всички турнири през сезона. Тимът води с 8 точки в класирането на Бундеслигата, полуфиналист е за Купата на Германия и е на осминафинал в Лига Европа. Бившият футболист на Ливърпул Алонсо е смятан за фаворит за поста на Клоп, въпреки че договорът му с Байер е до 2026. Бившият капитан на Леверкузен Ролфс поднови контракта си с клуба до 2028 през есента. Той е ръководител на Байер от 2018.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол