Намери ни
To Top

Бивш армейски нападател: На ЦСКА му липсва класа, срещу Лудогорец сме фигуранти

Бившият нападател на ЦСКА Петър Витанов даде мнението си относно тима на Нестор Ел Маестро преди подновяването на родното първенство.

„Беше време ЦСКА да продаде Дюкенс Назон. Не мисля, че този трансфер е грешка. Фернандо Каранга още не е влязъл в ритъм.


Ще му трябват може би още 15 дни за тренировки и игрово време в този период. Тепърва ще навлиза във форма. Всички други са същите, които бяха и преди. Няма някаква голяма разлика. ЦСКА винаги е бил силен по крилата и е играл най-често с трима нападатели. Тази система с ромба е малко затворена. Ел Маестро си е привърженик на германския футбол, има си свои виждания, но играта ни е една и съща.

Ако искаш да станеш шампион, оттук до края трябва да взимаш максимума от всеки мач. И да разчиташ, че някъде Лудогорец ще сбърка. Но загубиш ли точки още във Варна, нещата стават сложни. Но пък трябва и да започнеш да побеждаваш Лудогорец в преките мачове. Видяхме го като пример и последния сблъсък с тях на „Армията“. Какво им става на тези момчета, когато дойде двубой с този съперник? Абсолютно всички стават фигуранти“, довери Патрика пред „Тема Спорт“. 

76

ЦСКА 0:1 Лудогорец

„Лудогорец дошли в София „умрели“, да не загубят, и ти да нямаш едно положение. Не може цял мач да нямаш удар във вратата и да кажеш, че искаш да ги победиш. Как да стане?! Нали трябва да я ритнеш, за да влезе във вратата. Аз на кино съм гледал един такъв филм „Любимец 13“. Човекът, Апостол Карамитев, се нервира и накрая хвана топката с ръка и я вкара във вратата. На това ми приличаше този двубой с Лудогорец.

Не мога да цитирам Лъчо Танев, но общо взето, мнението е, че на ЦСКА му липсва класа в някои от футболистите. Имах голяма надежда за Майкъл Естрада заради визитката, с която идва, и потенциала, но… Добрите футболисти си личат – Хайнц, Линдсет, в Матиас Фаетон има подобрение. Християн Петров израсна много. Скоро не съм виждал такова младо момче, с такова голямо желание да се развива и играе добре. Поддържа ниво“, каза още бившата армейска деветка. 

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига