Намери ни
To Top

Греъм Потър е на опашката за Милан, ако не се получи с Конте

Бившият мениджър на Челси и Брайтън Греъм Потър е в списъка на Милан с потенциални наследници на Стефано Пиоли, твърди talkSPORT. Италианските медии продължават да настояват, че след края на сезона „росонерите“ ще имат нов треньор, въпреки че ръководството за момента отрича, че ще се разделя с Пиоли. Номер едно в списъка с потенциални негови заместници е Антонио Конте. Вчера каталунските медии обаче обявиха, че италианецът има интерес да поеме Барселона.


Потър бе уволнен от Челси преди 10 месеца, като след това отхвърли предложения от Лион и Глазгоу Рейнджърс, а през ноември името му бе свързвано и със селекционерския пост в националния отбор на Швеция. В един момент в края на миналата година се появи слух, че той дори може да замени Ерик тен Хаг в Манчестър Юнайтед.

Английските медии от месеци твърдят, че амбицията на Потър е да поеме голям клуб, с който да играе в Шампионската лига. Милан без съмнение отговаря на този критерий, но дали ръководството на „росонерите“ ще му се довери?

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол