Намери ни
To Top

Росен Кирилов: Футболистите изпълниха всички задачи

Старши треньорът на Спартак (Варна) Росен Кирилов даде мнението си пред Sportal.bg след победата на своя тим над казахстанския Женис. “Соколите” се наложиха с минималното 1:0 в контролна среща в Турция.

“Мисля, че футболистите изпълниха всички задачи, които им бяха поставени.


Поздравявам ги и за отговорното отношение. До последно се бореха и заслужиха тази победа. Не беше от най-красивите, но така е срещу такъв здрав противник. Във футболно отношение мисля, че ги превъзхождахме.

Полезни са тези контроли, ще вдигнат поне агресивността. Опитваме се да играем футбол във всички фази – изнасяме топката, изграждаме атаки, правим бърз преход. В защита стоим компактно и не допускаме много ситуации.

По-скоро няма да видим Руменов в следващата контрола. Виктор има спазъм на бедрото, дано вземе участие, но ако има проблем, ще го запазим. Захиров също още не тренира с нас, а е на индивидуален план. Дано от другата седмица и той тренира на пълни обороти с нас.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига