Намери ни
To Top

Пред уволнение ли е Специалния?

Собствениците на Рома не са доволни от резултатите и играта на „вълците“ в последно време и обмислят възможността да уволнят Жозе Моуриньо. Според Sportmediaset на мястото на португалеца може да бъде назначен Даниеле Де Роси. Клубната легенда на Рома беше един от асистентите на Роберто Манчини по време на Европейското, а през миналия сезон бе назначен за треньор на втородивизионния СПАЛ, но бе уволнен след само 17 мача начелото на отбора, в които записа едва три победи.

Рома в момента е на девето място, като изостава на пет точки от четвъртия Фиорентина, но шефовете на столичани са притеснени от играта и резултатите в последно време.


През миналата седмица тимът на Моуриньо загуби дербито с Лацио за Купата, а вчера допусна тежко поражение и от Милан и има само една победа в последните си пет мача.

Според Sportmediaset ръководството на Рома е притеснено не само от неубедителните резултати, но и от поведението на Моуриньо, който заради непрекъснатите конфликти, в които влиза със съдиите, получава наказания и не води отбора от скамейката.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол