Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot498764.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ратклиф за пръв път пред медиите след инвестицията си в Ман Юнайтед, направи половинчата критика към Глейзър – Sportove
Намери ни
To Top

Ратклиф за пръв път пред медиите след инвестицията си в Ман Юнайтед, направи половинчата критика към Глейзър

Новият инвеститор в Манчестър Юнайтед сър Джим Ратклиф за пръв път присъства на двубой на тима при равенството с Тотнъм в неделя вечер. Преди мача британският милиардер за пръв път застана пред медиите и отговори на няколко въпроса.

За това как се чувства преди първия си мач на Манчестър Юнайтед на трибуните и инвестицията си при “червените дяволи”, както и колко често ще присъства на “Олд Трафорд”. В последните години собствениците от семейство Глейзър изключително рядко се появяват на мачове на 20-кратните шампиони.


“Това е първи мач за мен, откакто пристигнахме в клуба. Тази инвестиция отне няколко години, имаше някои завои, както знаете, но тези неща изискват работа. Много съм развълнуван да бъда тук. Това е голям мач, а обикновено се справяме добре срещу Тотнъм. Направил съм някои вълнуващи неща във времето, но това няма съмнение е най-вълнуващото сред тях. Нямам възможност да идвам на всеки мач на “Олд Трафорд”, но ще идвам,” заяви британският милиардер.

Сър Джим Ратклиф също така направи някои интересни намеци, потвърждавайки половинчато недоволството си от състоянието на “Олд Трафорд” и базата “Карингтън”, тъй като самият британец няма право пряко да критикува семейство Глейзър, тъй като такава клауза е включена в договора между двете страни.

“Не е подходящо да отговарям на това, но въпросите са добри (свързани със състоянието на стадиона и базата,” каза британецът.

Той също така заяви, че не може да коментира и отговори да даде отговор относно влиянието на неговия екип относно трансферната политика на клуба по време на януарския трансферен прозорец. Инвестицията на Ратклиф все още е предмет на одобрение от страна ФА, а до официалното решение на местната футболна централа теоритично те нямат право да се намесват в делата на клуба.

“Очакваме одобрението да дойде в началото или до средата на февруари, да се надяваме, че няма да намерят нещо неподходящо в биографията. Не мога да коментирам (евентуално влияние в трансферните действия на тима през този месец),” обясни милиардерът.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558