Намери ни
To Top

Съставите на Ювентус и Фрозиноне

Тази вечер Ювентус посреща Фрозиноне в последния мач от 1/4-финалите на Купата на Италия. „Бианконерите“ се представят отлично в турнира до момента и вече може да се считат и за големия фаворит за трофея след отпадането на основни конкуренти като Интер, Милан, Наполи и Рома. Днес обаче торинци се изправят срещу коварния тим на Фрозиноне. Именно той отстрани Наполи в предишния кръг и то с гръмкото 4:0 на „Диего Марадона“, така че Юве трябва да подходи много отговорно към този мач, ако не иска да го сполети същата съдба.


Масимилиано Алегри залага на Аркадиуш Милик и Кенан Йълдъз в атака, докато в средата на терена ще действат триото Мануел Локатели, Фабио Мирети и Уестън Маккени. На крилата пък ще бъдат Филип Костич и Тимъти Уеа.

Еузебио Ди Франческо пък е избрал да стартира мача с Кайо Жорже в атака, който ще има подкрепата на Арийон Ибрахимович и Абду Харуи. В халфовата линия ще си партнират Мехди Бурабия и Лука Мацители.

ЮВЕНТУС: Перин, Гати, Бремер, Данило, Уеа, Костич, Маккени, Мирети, Локатели, Йълдъз, Милик

ФРОЗИНОНЕ: Черофолини, Околи, Романьоли, Лусуарди, Лирола, Мацители, Брешани, Гаритано, Харуи, Ибрахимович, Жорже

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол