Намери ни
To Top

Лудогорец заминава за Турция без двама защитници

Лудогорец заминава днес на обяд (12:45 часа) за лагера си в Турция. „Орлите“ ще останат там до 4 февруари. Разградчани ще бъдат без двама от централните си защитници – Антон Недялков и Игор Пластун. Родният национал не тренира вчера с шампионите на балона в Драгалевци, където те се готвеха на изкуственото игрище, заради студеното време и замръзналите терени.


Недялков ще пътува за Португалия, където ще премине контролни прегледи след операцията си и от там ще се присъедини към подготовката на съотборниците си в Белек.

Украинският централен бранител пък вече не попада в сметките на треньорския щаб начело с Георги Дерменджиев. Той също няма да пътува за Турция, като ще се търси развитие на неговата кариера и ще се очакват оферти, пише „Тема Спорт“. Възможно е все пак Пластун да постигне договорока с ръководството на Лудогорец за разтрогаване на договора му.

Интересното е, че по време на лагера в Турция Георги Дерменджиев няма да може да разчита и на още един централен защитник. Ноа Сонко Сундберг ще участва на Купата на Африка с Гамбия.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига