Намери ни
To Top

Майката на Дани Алвеш разкри името на обвинителката на своя син и на свой ред я нападна

Майката на Дани Алвеш забърка истински скандал, след като публикува видео в социалните мрежи с участието на адвоката на играча, в което разкрива името на жената, която обвинява нейния син в изнасилване. 

Лусия, както е името на майката на бившия бразилски национал, обвинява младата жена в търсене на слава и пари със своята жалба. Видеото съдържаше и други изготвени материали от адвоката на Алвеш за рутината на предполагаемата жертва, целящи да подкрепят тази версия. Естествено, видеото бързо бе докладвано от потребители и премахнато от социалните мрежи.


 

Дани Алвеш бе арестуван на 20 януари тази година по обвинения, че на 30 декември 2022-а година е изнасилил 23-годишно момиче в тоалетната на нощен клуб в Барселона. Впоследствие на няколко пъти той подаваше молба за освобождаване, която бе отхвърляна от съда и Алвеш остана зад решетките в очакване на процеса, който в крайна сметка бе насрочен за първата седмица на февруари. 

Преди няколко месеца пък първата жена на бившия играч на Барселона и Ювентус го обвини публично, че през цялото време се е опитвал да я манипулира, за да свидетелства в негова полза, а медиите в Испания разкриха, че той неколкократно е променял своята версия за случилото се през фаталната нощ.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол