Намери ни
To Top

Клоп: Невероятен мач, контрапресата ни трябва да се изучава в училищата

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе във възторг след успеха с 4:2 над Нюкасъл. Той засипа със суперлативи играчите си и дори заяви, че контрапресата, която са показали в този мач, е била толкова добра, че трябва да се изучава в училищата.

„Това бе сензационен мач за моя отбор. Започнахме много живо.


Всички видяха какво направи Дубравка, а и ние се постарахме до последно резултатът да не бъде ясен. Супер мач, харесаха ми много неща, ако изключим головете, които получихме. Невероятен мач, невероятна атмосфера. Контрапресата ни бе като за футболните училища. Трябва да се гледа и да се изучава. Тя бе добра във всяко едно отношение“, смята Клоп.

„Шоуто трябва да продължи. Сега ще имаме пет-шест почивни дни за тренировки. Това ще промени всичко от гледна точка на свежестта в отбора. Доминик Собослай има контузия в бедрото, но да се надяваме, че не е нещо сериозно. Други хора също имаха оплаквания. Мачът бе супер интензивен, но няма друга алтернатива, ако искаш да печелиш във футбола“, допълни германецът.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол