Намери ни
To Top

Божинов избухна: Новата година ще е като старата, ама е нова

Бившата звезда на Ювентус, Манчестър Сити, Фиорентина, Парма, Партизан и Левски Валери Божинов направи обръщение до нацията часове преди Нова година. В подкаста „Код Спорт“ бившият национал обяви в свой стил, че „Новата година ще е като старата, но нова“.

„Скъпи сънародници и вие, малки котенца, как сте? Надявам се, че където и да сте в майка България, вие се чувствате като в Ню Йорк, особено ако сте във Враца. Идва новата 2024 година и се питате каква ще е тя.


Ще ви кажа – Новата ще е като старата, ама е нова. 

Изпращаме 365 дни без победа на националния отбор. Но вие не се отчайвате, все някога ще се роди новия Божи Ел Салвадор – Спасителя на българския футбол. Разбирачи много, но Дар Божи е един. Затова ви казвам – Бъдете благословени и щастливи през новата 2024 година. И през нея, който не мисли – да му мисли. 

Обичайте се! Нека в домовете ви да има мир и да се чувствате „трепни-трепни“, „мяу-мяу“ или поне „ох, котьо“. Не се обръщайте на 360 градуса. Светът е оцелял, защото не е умрял. И хубавото не винаги е лошо. Да ви е честита новата 2024 година! Наздраве!“, заяви Валери Божинов.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига