Намери ни
To Top

Лудогорец се разделя с вратар?

Оставането на вратаря Серджио Падт в Лудогорец през пролетния полусезон въобще не е сигурно. Нидерландецът завърши кампанията като титуляр, но само заради контузията на Симон Слуга. Серджио прави много лоша кампания до момента, пише „Тема спорт“.

Той изгуби мястото си под рамката за сметка на хърватина.


33-годишният играч бе на терена едва в 3 двубоя в Първа лига. Любопитното обаче е, че не допусна нито един гол в тях – Етър (5:0), Левски (1:0) и ЦСКА – София (1:0). За сметка на това обаче именно Падт се черви в Дания, където имаше уникално слаби намеси и се наложи да вади 7 пъти топката от мрежата си срещу Нордселанд.

През есента вече излязоха информации, че Лудогорец е хвърлил око на Динко Хоркаш от Локо Пд и Хидайет Ханкич от Ботев Пд. Последният стигна до националния отбор на Босна и Херцеговина. Местните медии пък разкриха, че орлите вече са изпратили официална оферта за правата му. От Ботев пък също признаха, че е много вероятно Ханкич да бъде продаден по време на зимната пауза.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига