Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/10/ssss1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Рекордьорът по голове, легендата на България, Митко Бербатов избухна: Всички в БФС са просто… – Sportove
Намери ни
To Top

Рекордьорът по голове, легендата на България, Митко Бербатов избухна: Всички в БФС са просто…

Рекордьорът по голове във вечната листа на националния ни отбор, легендарната деветка Димитър Бербатов избухна с всичка сила. Митко напада БФС. Той е категоричен, че в Централата по високите постове са просто лъжци.

Припомняме, че след поредните провали на националите от БФС заявиха, че ръководството е последното, което носи вина за слабите резултати и шефовете в Централата правят всичко възможно българският футбол да върви нагоре.


Митко обаче визира друго.

„Те със сигурност знаят на какво се дължи това, че част от футболистите играят без дух. Нека от БФС отговорят“, констатира Берба пред БНТ.

Така Митко сочи босовете от Централата като хора виновници за провалите ни и изглежда напълно прав.

Берба е голмайстор на Висшата лига, шампион на Англия 2 пъти, участник във финали на Шампионска лига и реализатор номер 1 в историята на националния отбор на България.

Сегашното ръководство на БФС пък се проваля вече десетилетие при опитите да отидем на голям форум, позволи изваждане на ЦСКА от А група. Пращане на Локо София в А окръжна, тотален разпад на юношеския ни футбол, свеждане на професионалните ни отбори до под 30 на брой и прочие провали.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558