Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot492487.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Шефовете на Рома се бавят с оферта към Моуриньо – Sportove
Намери ни
To Top

Шефовете на Рома се бавят с оферта към Моуриньо

Шефовете на Рома все още не са отговорили на желанието на треньора Жозе Моуриньо да започнат преговори за нов договор на португалеца. Специалния вече обяви, че неговото желание е да се обвърже дългосрочно с клуба, след като настоящият му контракт изтича през юни.

„Искам да продължа работата си в Рома. Ако остана тук, предпочитам да работя с млади играчи, които да развивам, а не с такива, които няма на какво да науча.


Искам да остана, склонен съм да променя мисленето си. Все още не съм говорил с шефовете, но когато гледам феновете, няма как да не обичам този клуб. Евентуална раздяла ще бъде тежка за мен. Ако това се случи, няма да е по мое желание“, обяви Моуриньо преди дни.

На този етап обаче той все още не е получил официално предложение, като директорите на „вълците“ все още не смятат, че този въпрос е с приоритет.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558