Намери ни
To Top

Индзаги и Санети очакват трудни битки с Атлетико Мадрид

В Интер очакват много трудни битки с Атлетико Мадрид на 1/8-финалите в Шампионската лига. Жребият отреди именно тимът на Диего Симеоне да е противник на “нерадзурите”.

“Ще бъдат големи мачове между два отбора с високо ниво, на красиви стадиони и със страхотна публика“, ентусиазиран е треньорът на Интер Симоне Индзаги.

„Сега обаче трябва да се концентрираме върху следващия месец: ще изиграем важни мачове в първенството, както и за Купата и Суперкупата на Италия.


След това ще мислим как да подготвим тези два големи мача – ще бъдат битки, ще търсим начин да сме готови“, каза още италианският специалист.

„Доволни сме, защото продължаваме да играем големи мачове в Европа без прекъсване. Атлетико игра два финала в последните десет години и има големи традиции в този турнир. Нашият отбор не е по-слаб и ще се опитаме да поднесем още радости на тифозите ни. Треньорът на Атлетико е Диего Симеоне, голям специалист, с когото имам отлични отношения. С него съм спечелил много, включително и титла с Лацио“, припомни Симоне Инздаги.

Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети е на същото мнение: “Атлетико е труден отбор. Познавам добре Симеоне, който ми е приятел. Чоло се подготвя добре за мачовете, това ще бъдат два големи равностойни сблъсъка между два големи отбора. Надявам се Интер да бъде в същата форма, както сега“, каза аржентинската легенда.
БТА

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол