Намери ни
To Top

Мартин Коцев: Надявам се да продължим да радваме варненската публика

Играчът на Черно море – Мартин Коцев, коментира победата на тима си срещу отбора на на Академик Пловдив с 93:87 (32:19, 30:17, 16:25, 15:26 ) в срещата от 10-ия кръг на НБЛ. Играчът на варненци сподели добри чувства от победата, но и сподели неприятното чувство от сериозната преднина от над 25 точки на полувремето, която неговият отбор пропиля и в трябваше да трепери до последно за победата.

“В този мач се чувствах най-добре от всички досега и мисля, че с всеки изминал ще мога да градя. Днес се радвам за победата, която постигнахме, въпреки че накрая се отпуснахме, а трябваше да затворим мача.


Но се учим и в бъдеще се надявам в последните четвърти да сме по-агресивни и по-настоятелни да затворим мача. След почивката, може би имаше малко отпускане в третата четвърт, защото разликата беше голяма и някак си психологията на отбора пада. Но това в професионален отбор, който се бори за класиране и победи не трябва да е така. Трябва да играе сериозно на 100 процента всяка минута от мача и да се гони възможно на-голяма разлика. Те са добър отбор. Сезонът е още в началото, ние имахме малко несполуки с контузени и се надявам сега с пълен състав да продължим да побеждаваме и да радваме варненската публика и да се изкачим в класирането в НБЛ”, каза Коцев.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Баскетбол