Намери ни
To Top

Лудогорец излиза в мач за милиони и за коефициента на България, можем да изпреварим четири държави

След снощния успех с 2:1 над Спартак (Търнава) Лудогорец има всички шансове да спечели групата си в Лигата на конференциите. Това минава през задължителна победа над лидера Нордселанд в последния кръг от груповата фаза. Срещата е след две седмици в Разград.

Ако Лудогорец надделее, със сигурност ще продължи напред, а при добро стечение на обстоятелствата ще завърши и на върха, което ще осигури на българския шампион редица бонуси.


Разградчани ще получат 500 000 евро за самата победа и още 650 000 в същата валута за това, че са спечелили групата. Освн това те ще прескочат 1/32-финалите, отивайки директно на 1/16 финал, което им гарантира още 300 000 евро.

Не без значение е, че победителят в групата получава бонус от 2 точки за своя коефициент. Това означава, че коефициентът на България също ще се увеличи с около  0,6 точки. Също така ще запазим реални шансове да изпреварим намиращите се в момента пред нас Словакия, Румъния, Унгария и Швеция в клубната ранглиста на УЕФА.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига