Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot488206.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Вердон: Ще поема отговорност да бия следващата дузпа – Sportove
Намери ни
To Top

Вердон: Ще поема отговорност да бия следващата дузпа

Защитникът на Лудогорец – Оливие Вердон, заяви след успеха над Спартак (Търнава) с 2:1 в Лигата на конференциите, че трите точки са били много важни, за да може отборът да съхрани шансове за някое от първите две места в групата.


Бранителят на „орлите“ пропусна дузпа в заключителните минути на срещата при резултат 1:1, но заяви категорично, че ако му бъде гласувано доверие, ще изпълни и следващия удар от бялата точка за своя тим.

„Беше един мач с много емоции и голяма драма. Важното е, че спечелихме трите точки и се върнахме в борбата да сме първи или втори в групата. Бяхме се подготвили добре за мача с Търнава. Знаехме, че играят много добре като домакини, но това не ни попречи да създадем много положения.

Бяхме си направили предварително сметката, че след две победи ще имаме шанс за първо или второ място. Преди мача с датчаните, които са много сериозен отбор, имаме две срещи за първенството и един за Купата.

Ще поема отговорност да бия следващата дузпа. Големи футболисти са изпускали на големи първенства. Не беше приятно, но успях да се събера и да продължа мача, защото трите точки бяха от голяма важност за нас“, каза Вердон.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558