Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot487794.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Брандън Йънг: Небето е лимитът за този отбор – Sportove
Намери ни
To Top

Брандън Йънг: Небето е лимитът за този отбор

ЦСКА победи с 90:72 Шумен в мач от деветия кръг на НБЛ, а след срещата най-резултатният играч на „армейците“ – Брандън Йънг коментира успеха и предстоящия мач с Балкан в неделя. 

– Страхотен мач за теб, но много труден за твоя отбор. Така ли очаквахте да се развие този мач и всъщност колко голяма изненада е този развой? 
– Очаквах да победим, но треньорът ни каза много добре преди мача, че имаме трудности, когато започваме мача и срещаме трудности по време на мача. Но като цяло е дълъг сезон, имаме да работим над доста неща, ако искаме да спечелим купата и първенството.


Продължаваме да работим, както казах – сезонът е дълъг, наистина.

– Отборът изглежда без много настроение, все едно няма химия. Тя обаче изглежда се завърна в средата на третата част, вярно ли е това и какво е твоето мнение? 
– Трябва да намерим това, което всеки играч може да даде най-добре на отбора. В момента все още сме в процес на търсене на това нещо, но като цяло, когато всеки си намери мястото и знае какво е най-доброто, което може да даде на отбора, небето е лимитът за този отбор.

– Предстои ви тежко гостуване на Балкан в Ботевград, какви са очакванията ти за този мач и какво трябва да промените срещу този съперник, за да успеете да спечелите? 
– Трябва да сме подготвени. Трябва да сме ментално и физически на 100%. Трябва просто да влезем в мача напълно фокусирани, да сме „заключени“ в главите ни, да сме готови да играем и най-вече в зашита трябва да подобрим някои неща.

Последвайте канала ни в

Снимки: Борислав Цветанов

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558