Намери ни
To Top

Съставите на Арсенал и Ланс: Хавертц е титуляр

Арсенал приема Ланс на „Емиратс“ в двубой от Група В на Шампионската лига, в която домакините, които са лидер в групата, имат нужда само от точка, за да си гарантират място на 1/8-финалите. Единствената загуба на лондончани в турнира до момента бе именно в гостуването на Ланс. Френският тим има само едно поражение в последните си 12 мача във всички турнири и то бе от ПСВ Айндховен в предишния кръг на Шампионската лига. Арсенал няма победа над този съперник в три поредни мача в турнира.


Мениджърът на домакините Микел Артета е направил две промени в сравнение с мача с Брентфорд през уикенда. Кай Хавертц, който донесе победата на „топчиите“ в този мач, е титуляр днес за сметка на Леандро Тросар. Давид Рая се завръща на вратата, заменяйки Аарън Рамсдейл.

Две корекции има и в състава на гостите. Фулжини влиза на мястото на Томасон, а Айдара започва за сметка на Мачадо

Всички късни мачове от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние! Да, на платформата Champions TV, която по традиция стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер!

Арсенал: Рая, Томиясу, Салиба, Габриел, Зинченко, Йодегор, Райс, Хавертц, Сака, Жесус, Мартинели

Ланс: Самба, Гради, Дансо, Медина, Франковски, Менди, Самед, Айдара, Сотока, Фулжини, Уаи

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол