Намери ни
To Top

Якопо Масари: Щастлив съм да се върна в Италия

Бившият италиански национал Якопо Масари, който през последните два сезона бе част от Хебър (Пазарджик) си намери нов отбор.

35-годишният посрещач се раздели снощи с “тигрите” от Пазарджик, а днес най-популярния волейболен сайт в Италия и света Volleyball.it обяви, че Якопо Масари ще подлъже кариерата си в новака в Суперлигата на Италия – Фррмиталия (Катания).

Катания обяви преди час официалното привличане във Фармиталия на бившия волейболист на Хебър.


„Щастлив съм да се върна в Италия и да го направя на историческо място за сицилианския и италианския волейбол, двете ми години в България бяха много положителни, но исках да се върна в Италия в Суперлигата”, бе първият коментар на Якопо Масари.

“Ще дам своя принос за постигане на целта за оцеляване, поставена от клуба в началото на сезона. Пътят все още е дълъг и знам, че мога да помогна, внасяйки положителна енергия във фитнеса и на терена и винаги оставайки фокусиран върху непрекъснатото усъвършенстване”, добави бившият волейболист на Хебър.

Последвайте канала ни в

Снимки: Startphoto

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558