Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot487332.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Якопо Масари бързо си намери нов отбор в Италия – Sportove
Намери ни
To Top

Якопо Масари бързо си намери нов отбор в Италия

Бившият италиански национал Якопо Масари, който през последните два сезона бе част от Хебър (Пазарджик) си намери нов отбор.

35-годишният посрещач се раздели снощи с “тигрите” от Пазарджик, а днес най-популярния волейболен сайт в Италия и света Volleyball.it обяви, че Якопо Масари ще подлъже кариерата си в новака в Суперлигата на Италия – Фррмиталия (Катания).

Катания обяви преди час официалното привличане във Фармиталия на бившия волейболист на Хебър.


Тук Масари се събира с някои от съотборниците си от минали сезони в Италия, като капитана Сантияго Ордуна и Луиджи Рандацо.

„Фокусирахме се върху опитен играч, който е играл в най-силните италиански отбори и който сега има голямо желание да се върне в Италия. Якопо не се поколеба да прегърне нашия проект, той ще бъде от голяма полза поради големия си опит и умения, той ще даде важна подкрепа за постигане на целите ни през сезона. Все още е изиграна само една трета от шампионата, предизвикателството е широко отворено и имаме всичко необходимо, за да кажем думата си”, заяви спортният директор на Катания Пиеро Д’Анджело.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558