Намери ни
To Top

Хебър пусна билети за мача със Заверче от Купата на CEV

Волейболистите на Хебър (Пазарджик) приемат полския Алурон Вирту Варта Заверче в мач-реванш от 1/16-финалите в европейския турнир за Купата на CEV . Двубоят е на 29 ноември от 19:00 часа в зала „Васил Левски“.

От клуба обявиха, че пускат вход за европейската битка. Билетите ще са на цена от 5 лева.


За пенсионери и деца пропуските ще са по 2 лева.  Входът е символичен, като с него феновете ще могат да се включат с помощ за клуба. Притежателите на членски карти могат да си закупят билет по желание.

В първия мач, при гостуването си в Полша, Хебър отстъпи на Заверче с 0:3 гейма. Сега „тигрите“ се нуждаят от победа с 3:0 или 3:1, за да вкарат срещата в т.н. „златен гейм“. При евентуално достигане до него, той ще се играе отново в зала „Васил Левски“.

От ВК Хебър призоваха феновете за подкрепа срещу силния съперник, който е и един от фаворитите за спечелване на титлата в  Купата на ЦЕВ.

Въпреки обстоятелствата в последните дни и негативните последици от смяната на местната управа, волейболисти и щаб са готови да излязат на макс, да покажат най-доброто срещу поляците и да зарадват публиката със сърцата игра и волейбол на високо ниво.

„Очакваме вашата подкрепа и се надяваме залата да бъде препълнена с фенове и приятели на волейбола“, написаха от ВК Хебър.

Часове преди евробитката Спортният директор на клуба Тодор Алексиев излизе с апел за запазването на волейболния Хебър.

Последвайте канала ни в

Снимки: Startphoto

Ощр от категория Волейбол