Намери ни
To Top

Шеф в Дунав (Русе): Левски е класен отбор, но ние ще търсим нашите шансове

Председателят на Управителния съвет на Дунав – Диян Димов, изрази надежда, че мачът от 1/16-финалите на турнира Sesame Купа на България срещу Левски, който ще се играе на 22 ноември (сряда) на Градския стадион в Русе, ще се превърне в празник за града.

„Готвим се и настроението е приповдигнато. Само можем да спечелим от този мач. Няма какво да загубим.


За нашите футболисти това е шанс да се покажат. За нас това е възможност да се покажем като отбор – че работим добре и професионално. Ясно е, че Левски е класен отбор, но ние ще търсим нашите шансове в този мач. Надявам се да стане празник и стадионът да се напълни“, каза Диян Димов пред БТА.

„Предстои хубав мач, празник за града. Надявам се, че ще се съберат много зрители. Радостни сме, че ни се падна отбор от ранга на Левски. Надявам се, че ще покажем добра игра и ще зарадваме нашите привърженици“, каза пък треньорът на тима Мартин Ковачев.

„Разликата от Втора лига и efbet Лига е голяма, но това не означава, че сме се предали. Ще направим всичко възможно да ги затрудним“, допълни той, след което обясни, че защитникът Илия Миланов и халфът Никола Колев ще пропуснат двубоя заради контузии, но всички останали футболисти са здрави.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига