Намери ни
To Top

„Контра“: Трябва ли да е доволен Манчестър Сити от равенството с Челси?

Понеделнишкият епизод на “Контра” е посветен на най-интересните мачове на грандовете от топ първенствата на Европа през уикенда, които са точно преди паузата за националните отбори.

Журналистите на Sportal.bg Васил Сумрачки, Красимир Гълъбов, Радослав Стойков и Даниел Любомиров анализират изключителния мач между Челси и Манчестър Сити, завършил при зрелищното 4:4.

Трябва ли да са доволни шампионите от спечелената точка, нищо че в 86-ата минута водеха в резултата? Натрупват ли се спорни положения в тяхна полза, особено на фона на други от водещите тимове, които се чувстват често ощетени от началото на кампанията?

Колко позитиви трябва да почерпи Челси за играта си срещу най-силния отбор в Европа и обратното – колко критики заслужават “гражданите” за представянето си в защита?

Ливърпул и Арсенал се облагодетелстваха от грешната стъпка на Манчестър Сити и постигнаха убедителни домакински победи без особени проблеми срещу по-непретенциозни противници.


Тотнъм пък продължава със загубите, но остава в топ 4.

Манчестър Юнайтед отново измъкна важна победа без да допусне гол, макар “червените дяволи” да не очароват с представянето си на терена.

В Серия “А” Интер и Ювентус записаха домакински успехи и продължават да са ожесточени в битката за първото място. Милан обаче отново се изложи в Калчото и все по-чести стават призивите на феновете за смяна на треньора Стефано Пиоли.

В Ла Лига Реал Мадрид разгроми Валенсия, но през първото полувреме “прилепите” имаха достатъчно чисти положения, за да създадат повече интрига в срещата. Барселона пък за пореден път през кампанията изнерви феновете си с неубедителна игра, но стигна до победата чрез късен обрат.

Гледайте “Контра”!

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол

  • Меси изигра мач за историята

    ___ Последвайте каналите ни в: Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще...

    05/05/2024
  • Чави: Повтаряме едни и същи грешки

    Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес не беше доволен от представянето на своя отбор в мача срещу Жирона. Барса загуби каталунското...

    05/05/2024
  • Защитник удължи договора си със Селтик

    Лиъм Скейлс поднови своя договор със Селтик, съобщават британските медии в събота. Защитникът подписа контракт с шампиона на Шотландия до края...

    05/05/2024