Намери ни
To Top

Наполи вече преговаря с новия треньор

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис и други шефове на клуба са имали среща днес с бъдещия нов треньор Игор Тудор твърди журналистът Джанлука Ди Марцио. Това е поредна индикация, че официалното съобщение за уволнението на настоящия наставник Руди Гарсия наближава.

На въпросната среща Тудор е представил своите идеи и философия на хората, които взимат решения в Наполи, обяснявайки възгледите си за футбола и за това каква трябва да е футболната структура в клуба. Смята се, че хърватинът е поставил и своите условия относно заплатата, която ще иска да получава на „Диего Марадона“.


Тудор е водещият кандидат да поеме поста от Гарсия, който успя да изведе победителите от Серия „А“ от миналия сезон само на четвърто място в лигата след 12 мача. Освен това отборът напоследък е в лоша форма, като записа разочароващи резултати срещу Унион (Берлин) и Емполи, съответно в Шампионската лига и Серия „А“ през последната седмица. Именно това е преляло чашата на търпението на ръководството и затова ще се стигне до уволнението на френския специалист.

Твърди се още, че Наполи е направил последен опит да преговаря с бившия треньор на Ювентус и Италия Антонио Конте, но според информациите той е решил да продължи почивката си, за да прекарва повече време със семейството си. Вместо това в момента се очаква Тудор да бъде назначен за нов треньор на „партенопеите“ след официалното напускане на Гарсия.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол