Намери ни
To Top

Трент: Уча се от Джон Стоунс как да играя като халф

Трент-Александър Арнолд разкри, че следи внимателно изявите на Джон Стоунс от Манчестър Сити заради умението му да играе и като защитник, и като полузащитник. Футболистът на Ливърпул също вече получава същите задачи, а в списъка с повиквателните за националния тим на Англия сега дори е записан като халф.

“Очевидно Джон Стоунс е пример за такива играчи – заяви Александър-Арнолд. – Той е изключителен в тази си роля и му се възхищавам от дълго време насам.


Гледам много негови клипове от Сити, а и по време на мачовете ни срещу тях го наблюдавам детайлно”.

“Много се възхищавам още от Родри. Той е от огромно значение за Сити, а е изключително подценяван. Те не са същите без него”, продължи играчът на Ливърпул.

“От разговорите, които имах със селекционера на Англия и неговия щаб, се разбрахме, че ще съм халф. За такъв тренирам. Хубаво е, че сега ще имам време за такива занимания, защото в Ливърпул не играя винаги като полузащитник”, добави Трент.

Досега той има 21 двубоя за представителния тим на англичаните.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол