Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/10/screenshot477906.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Две дилеми пред Нестол Ел Маестро – Sportove
Намери ни
To Top

Две дилеми пред Нестол Ел Маестро

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро има две дилеми по състава за предстоящото гостуване на Пирин. Сблъсъкът на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград е в събота от 19:00 часа. Въпросителните пред специалиста са свързани със защитата. Едната от тях е дали да продължи да залага на Енес Махмутович, или вместо него да стартира напълно възстановеният от травма Браян Кордоба.


Очакваше се последният да се завърне в състава още срещу Левски, но това не се случи и той остана резерва, пише „Тема спорт“.

Другата позиция, за която се колебае Нестор, е левият бек. В предишните два двубоя там бе ползван последният привлечен в състава Емануел Шакич. 32-годишният австриец захапа титулярната позиция, защото Тибо Вион увисна с картони и трябваше да бъде съхранен. Французинът бе резерва на Шакич във вечното дерби, като се появи на терена през втората част. Ако Тибо играе срещу Пирин и получи официално предупреждение, то ще пропусне домакинството на Арда следващата седмица.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558