Намери ни
To Top

Дженифър Ермосо се върна в националния отбор на Испания

Дженифър Ермосо, около която се разрази скандала с насилствената целувка след спечелването на световната титла, довела до оставката на президента на федерацията Луис Рубиалес и до уволнението на селекционера Хорхе Вилда, се завърна в националния тим. Това обяви новият селекционер на испанките Монце Томе, която обяви състава за мачовете с Италия и Швейцария. 

Ермосо, която играе за мексиканския Пачука, не беше повикана за предишните срещи, като Томе тогава обясни това с желанието да предпази състезателката. Освен Ермосо в състава се връщат още Салма Паралуело и Естер Гонсалес.


 

От листата отсъстват Лая Кодина (Арсенал), Алба Редондо (Леванте), Росио Галвес (Реал Мадрид) и Ирене Гереро (Манчестър Юнайтед), а Клаудиа Сорноса от Реал Мадрид сама обяви оттеглянето си от националния тим. 

Все още обаче не е напълно сигурно колко от състезателките ще приемат поканата, тъй като част от тях продължават бойкота си на националния отбор и настояват за повече промени във федерацията.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол