Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/10/screenshot477490.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
ЦСКА бута „Армията“ след месец и половина – Sportove
Намери ни
To Top

ЦСКА бута „Армията“ след месец и половина

Ръководството на ЦСКА – София планира да започне реновацията на клубния стадион „Българска армия“ в началото на декември, твърди БТА, позовавайки се на източник от упавата на футболния отбор. 

„Червените“ получиха разрешителното за реконструкция на съоръжението на 5 октомври, но вчера съобщиха, че е внесена жалба с искане за отмяната му в Дирекцията за национален строителен контрол (ДНСК). От ЦСКА, обаче, не скриха, че не са притеснени от сигнала и вярват, че експертите в ДНСК ще свършат работата си професионално и обективно и „няма да бъде създаден прецедент с отмяна на вече издадено и подписано от главния архитект на столицата разрешително за реконструкция“. 

Последното домакинство на „червените“ от есенния дял на Първа лига е на 9 декември срещу шампиона Лудогорец, като все още не е решено дали да се изчака и провеждането на този мач на „Българска армия“, или реконструкцията да стартира още в самото начало на месеца.


Очакванията са работата по реновацията на цялото съоръжение да продължи около две години.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558