Намери ни
To Top

Николай Костов дава почивка на „сините“ национали

Треньорът на Левски Николай Костов ще даде почивка на играчите, които бяха повикани в различните национални гарнитури. С мъжката селекция на България бяха Андриан Краев, Кристиан Димитров, Патрик-Габриел Галчев и Марин Петков, като само последният вчера стартира като титуляр в контролата с Албания (0:2). 

При младежите бяха Пламен Андреев и Асен Митков. Халфът започна сред 11-те на Александър Димитров срещу Косово, докато Преслав Бачев се разписа вчера при успеха на 19-годишните в мача с Хърватия, спечелен от „лъвчетата“ с 4:3 в Загреб.


Рано тази сутрин на Хосе Кордоба му предстоеше двубой от Лигата на нациите на КОНКАКАФ с Панама срещу Гватемала. 

Днес се очаква част от българските национали да се завърнат в групата на „сините“, но Костов е решил да не ги подлага на натоварвания, като някои от тях ще проведат възстановяване, а други изобщо няма да тренират, твърди „Тема Спорт“. 

Треньорът на Левски работеше с ограничена група по време на паузата, което не му позволи да проведе контрола. Към редиците се присъедини Илиян Стефанов, който счупи пръст преди дербито с ЦСКА – София и не попадна в групата, но вече е добре и ще бъде на разположение за домакинството на Черно море.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига