Намери ни
To Top

Джейк Пол се завръща на ринга през декември

Ютубърът Джейк Пол ще се боксира още веднъж преди края на 2023-а. Инфлуенсърът, превърнал се в боец, обяви плановете си в понеделник (16.10), че ще се качи на ринга на 15-и декември и ще изиграе двубой, който ще се излъчи по DAZN. Опонентът все още не е ясен.


“Само осем двубоя и вече съм най-голямото име в бокса. Доказах, че мога да оглавя събития по целия свят и да побеждавам фаворити. Само започвам. Мисията ми е да бъде световен шампион и ще направя всичко, за да го постигна”

Последната битка на американеца се проведе през август. Тогава Пол надигра Нейт Диаз в 10-рундов боксов сблъсък в Далас, Тексас. Това бе първи успех за влогъра след поражението му от Томи Фюри през февруари. Пол се надява, че ще получи реванш от по-малкия брат на Тайсън Фюри.

“Томи ще иска да спечели добри пари. Това, което видях от него в последната му битка, и като се има предвид моята нагласа, моя отбор и как ставам все по-добър с всеки ден, знам, че ще го победя в реванша. Уважение към него, че остана непобеден. Ще се радвам скоро да се пробваме отново”, заяви Джейк Пол, визирайки последната победа на Томи Фюри над KSI.

Ощр от категория Бойни Спортове