Намери ни
To Top

Шон Смит: Искам да побеждавам най-добрите в лигата

Шон Смит отново заслужи признанието за MVP на мача, след като записа 14 точки, 10 борби и 5 чадъра при победата на своя Черноморец над Рилски спортист със 74:65. Ето какво каза американецът след мача:

“Ние сме нов отбор, имаме чудесни играчи и играем добър отборен баскетбол. Играем добър отборен баскетбол и просто трябва да продължаваме по същия начин. Не знам дали сме най-добрият отбор, прекалено рано е, но сега се опитваме да печелим мачове.


Благодаря на феновете за подкрепата. Продължаваме към следващия мач. Днес беше по-трудно, те ни поведоха с 10 точки, на нас ни трябваше много време да намерим играта си, но успяхме.

Ще се борим за титлата. Знаехме, че трябва да спечелим този мач вкъщи. Това, което със сигурност ще видите от мен, е енергия. Винаги ще се опитвам да крада пасове и да бия чадъри. Ще се опитам да бъда най-добрият играч в лигата и да помогна на моя отбор да спечели титлата. Искам да побеждавам най-добрите играчи в тази лига. Трябва да имаш високи цели и да се опитваш да се бориш във всеки мач”, заяви Смит.

Ощр от категория Баскетбол