Намери ни
To Top

Ивелин Попов с унищожителни критики към националния отбор, Попето разкри защо Стенли искал да го бие

В интересно интервю след края на мача България – Азербайджан (2:0), нападателят Ивелин Попов се осмели да изрече много истини за родния футбол.

„Националният отбор не е само на София. Може би ако играехме в Стара Загора, Ловеч, стадионът щеше да е пълен. Постоянно се пише този защо е извикан, а онзи не е.


Всеки има приятели сред журналистите и лесно може да пусне една статия или един коментар. Но когато ръководството е зад отбора и зад треньора, се казва, че това са футболистите и няма да бъде добре да се критикува.

Аз винаги казвам истината. Ако искат, да я приемат. Мисля, че ни съвпадат идеите с хората от ръководството. Трябва да се изгради обща стратегия, и да действаме. Да видят тук хората как се работи в Румъния, в Унгария, Австрия.“, сподели Ивелин Попов, цитиран от БЛИЦ.

„А и трябва да се работи на спокойствие, за да можем всички да станем един екип. Не може като ме плюят мен, 10 човека да стоят отстрани и да потъркват ръце. Защото утре ще е друг“.

Попов коментира и ситуацията около Андрей Гълъбинов: „Говорих с Гълъбинов, той ми каза, че никога не би отказал повиквателна, но просто не се чувства добре“.

Интересно бе и изказването на национала ни за ситуацията в отбора преди години и сега – „На младите футболисти, като им се каже нещо, трябва да слушат. Едно време, Стилиян Петров, като му кажех нещо, и ми вика – ще те пребия. А сега не слушат. Виждате, излизат в чужбина и не успяват да заиграят. Трябва да търсиш вината в себе си, а не да гледаш само фейсбука и да коментираш каква кола си си купил.“

Ощр от категория Футбол

  • Николай Боянов: Компактни са

    Вихър (Славяново) играе утре в Дреновец с едноименния тим. Срещата от 26-ия кръг на Северозападна Трета лига. „Много тежко гостуване ни...

    02/05/2024
  • Още един клуб се насочи към Маурицио Сари

    Севиля е поредният клуб с интерес към Маурицио Сари, съобщи журналистът Алфредо Педула. 65-годишният италиански специалист е свободен агент, след като...

    02/05/2024
  • Танчо Калпаков: Да сме на ниво

    Марек (Дупница) играе утре със Спортист в Своге. Срещата е от 31-ия кръг на Втора лига. „Както във всеки мач от...

    02/05/2024