Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/10/Локо-Пловдив.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Страхотна новина! Локо Пловдив ще си сътрудничи с Ювентус – Sportove
Намери ни
To Top

Страхотна новина! Локо Пловдив ще си сътрудничи с Ювентус

Нещо ново за родните футболни стандарти може да се случи в Пловдив. Един от шефовете на „смърфовете“ Николай Неделчев е пред подписване на договор за сътрудничество с Ювентус. Старта на това начинание ще бъде даден още тази събота, когато е местното дерби с „Ботев“.

По специална покана на Неделчев на трибуните ще присъства звездата на Ювентус от близкото минало – Салваторе Скилачи.


Неговата визита няма да бъде само да наблюдава „битката“ за Пловдив. Той ще се запознае и с условията които разполага Пловдив, за да може след известно време там да се изгради школа на италианския гранд.

Също така в проекта е залегнал вариант в който от Ювентус да изпращат по-млади футболисти които да се обиграват на Лаута. Не е изключено и обратния вариант, млади таланти от Локомотив да пробват своя късмет в Италия.

След посещението на Скилачи тази събота в Пловдив, същото ще направи и Николай Неделчев. До една две седмици той ще върне жеста и ще посети някой интересен мач от Серия „А“. Именно тогава вече ще има по-конкретни и ясни стъпки за съвместната дейност между Локомотив Пд и Ювентус.

Източник: ПИК

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558