Намери ни
To Top

Александър Петров: Искам да вляза с гръм и трясък в GLORY!

Двукратният световен шампион по кикбокс Александър Петров подписа с GLORY Kickboxing. Българинът се обвърза с организацията за две срещи и има опцията, при добро представяне, да продължи отношенията си с организацията.

Варненецът, който при първото си участие в предаването Неформално с Георги Петков разкри, че в началото на кариерата си е имал скромни предложения от едва 300 лева от различни бойни формати, вече е част от най-голямата кикбокс верига в света.

„Искам да вляза с гръм и трясък в GLORY! Това е шанс, за който само сме си мечтали като по-млади, а сега ни се предоставя.


Трябва да го грабнем с две ръце.

За мен лично, това е възможност да възродя своята кариера и да си върна мотивацията, която бях позагубил напоследък. Имах усещането, че се бия само защото е необходимо. По задължение. А сега идва тази уникална възможност…

Ще опитомя лъвовете в GLORY! Няма друга възможност. Това е най-трудната категория, не само във веригата, а защо не и в световен мащаб. В ONE я няма, което прави всички срещи много по-интересни.

В мейн ивента на вечерта ще има спор за титлата точно в тази теглова дивизия и ще го наблюдавам с интерес.

Да, наясно съм със своя съперник, но няма да нарушавам правилата и ще изчакам да бъде официално оповестен. Ще положа максимални усилия, за да се справя с него и да зарадвам всички в залата в Бургас!“, заяви 32-годишният спортист пред Георги Петков.

Ощр от категория Бойни Спортове