Намери ни
To Top

Ренад Мехмедов: Aко дебютът в Бургас е успешен, догодина GLORY ще е в София

„От GLORY искат всяка година по един път да идват в България. Ако всичко се получи както трябва в Бургас, през пролетта сме в София“.

Това разкри Ренад Мехмедов пред „Неформално с Георги Петков“, след като стана ясно, че една от най-големите бойни вериги идва в България. Първата галавечер на промоутъра на наша земя ще се проведе на 07.


10, в „Арена Бургас“.

„Ръководителите на веригата вече видяха „Арена София“, заведох ги в столицата и им хареса. Казаха, че е напълно подходяща за провеждане на подобно събитие. Ако всичко мине добре октомври, догодина сме в София.

Pay-per-view показателите толкова не ги интересуват. Искат да видят шоу, добра организация, продадени билети и доволни зрители. Това е критерият за тях“, добави Мехмедов.

„Майк Пасание доста пъти ме е изкушавал да се включа в бойно събитие, но не съм се решавал на тази стъпка. През 2013-а Бадр Хари трябваше да се бие на една гала. Майк ми предложи да се включа в една среща, но Бадр ме посъветва да не го правя. Така нямам нито един мач, но не съжалявам за това“, допълни Мехмедов.

„На колкото повече хора помогнеш в живота си, толкова повече хубави неща те чакат, както и твоето семейство. Вярвам в това“, завърши Ренад Мехмедов.

Ощр от категория Бойни Спортове