Намери ни
To Top

Айнтрахт (Фр) може да продаде още един нападател преди сблъсъците с Левски

Айнтрахт (Франкфурт) най-вероятно ще се раздели с още един футболист преди мачовете с Левски от плейофите на Лигата на конференциите. Клубът от Бундеслигата е получил оферта от 10 милиона евро за колумбийския нападател Рафаел Боре от Локомотив (Москва), съобщиха няколко медии от родната му Колумбия.

Айнтрахт явно вече не разчита на футболиста, тъй като той не попадна в групата за регионалното дерби срещу Дармщат 98 в първия кръг на Бундеслигата.

27-годишният Боре игра през последните две години в Айнтрахт, за който е записал 63 мача за първенство, в които е вкарал 10 гола.


Преди това той беше част от Ривър Плейт и Виляреал.

Треньорът на Айнтрахт Дино Топмьолер не е оптимист и, че клубът може да запази звездата си Рандал Коло Муани, който е пред трансфер в Пари Сен Жермен.

„Не мога да отговоря колко време ще остане при нас. В крайна сметка това е икономически въпрос. Ние работим с момчетата, които са тук“, коментира той след успеха над Дармщат 98 с 1:0 с попадение именно на Коло Муани.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол