Намери ни
To Top

Конър Макгрегър: Няма да ми позволят да се бия през декември

Бившият шампион в две категории на UFC Конър Макгрегър е на мнение, че завръщането му в клетката няма да се случи през 2023, но не по негова вина.

“Не ми позволяват да се бия през декември, дами и господа. Готов съм. Исках да се бия на 16-и декември.


Дадох всичко от себе си, но изглежда, че няма да се получи. Мислех, че сме го потвърдили, но явно не е така”, заяви ирландецът в серия от гласови публикации в социалната мрежа X.

Макгрегър бе спряган за опонент на Майкъл Чандлър през декември. Двамата бяха главни треньори в 31-ия сезон на реалити формата The Ultimate Fighter. Конър все още не е в списъците на Американската антидопинговата агенция (USADA) със спортисти, които подлежат на тестове. За да се завърне в октагона, боецът от Дъблин трябва да бъде в споменатите списъци поне шест месеца и да даде поне две негативни допинг проби.

Единственият вариант да видим The Notorious отново в клетката през 2023-а е, ако той бъде допуснат като изключение без да стои шест месеца в списъците на USADA. През 2016-а Брок Леснър получи такова изключение за събитието UFC 200. Въпреки “помилването”, той се провали на последвал допинг тест и победата му над Марк Хънт бе преобърната в “несъстоял се” двубой.

Ощр от категория Бойни Спортове