Намери ни
To Top

Барселона оряза и такситата за юношите си

Барселона прекрати договора си с такси компания, използвана за специализирани превози от 25 години насам, съобщава “Мундо Депортиво”.

Става дума за услуга, при която юношите на клуба от прочутата школа “Ла Масия” бяха разкарвани от дома им директно до базата. Заради финансовите проблеми обаче се налага промяна, като занапред за тази цел ще бъдат използвани автобуси. Това означава, че вече задача на родителите на малчуганите е да водят децата до сборен пункт, откъдето те ще бъдат извозвани до терените за тренировка.


“Блаугранас” са поели риска да загубят част от талантите си, ако се окаже, че техните семейства няма да имат възможност да им подсигуряват необходимия транспорт.

Заради пресъхналата клубна каса това лято ръководството взе решение да закрие и клубната телевизия, в резултат на което без работа останаха 94 души. Това спести 12 млн. евро годишно.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол