Намери ни
To Top

Постекоглу: Тепърва ще играем все по-добре

Мениджърът Анге Постекоглу обеща, че Тотнъм ще се подобри и похвали издръжливостта на неговия отбор, който не позволи напускането на Хари Кейн да ги разсее. Според него, те са показали мъжество и са се преборили за равенството 2:2 срещу Брентфорд във Висшата лига днес.

„Футболните клубове се развиват много бързо. Нямаше нужда да се занимавам с това, нямаше нужда и да ги гушкам грижливо, за да ги усетя как са.


Имахме важен мач и те бяха наясно с това“, заяви Постекоглу, когато го попитаха дали е коментирал с отбора напускането на Хари Кейн към Германия.

„Мисля, че това беше същественото за нас. Ако сме се чувствали разсеяни – аз или някой друг, мисля щеше да се види това особено преди почивката. Днешният мач е добра отправна точка за надграждането на отбора, но със сигурност трябва да се подобрим. Мисля, че след дузпата и обрат до 1:2 щеше да е лесно да загубим, но реално не го усещах в отбора“, допълни новият треньор на Тотнъм.

Кристиан Ромеро, който вкара първото попадение за тима му, трябваше да бъде заменен. Той пострада при сблъсък с играч на Брентфорд, но не беше доволен от излизането си от игра. Въпреки това австралиецът смята, че е постъпил правилно: „В днешно време това, което знаем за нараняванията на главата, ни кара да сме предпазливи. Мислех, че е доста ясно какво се е случило – но се надяваме, че той ще се оправи. Тогава не искаше да излиза, но ситуацията е ясна и аз не бих рискувал по никакъв начин, завърши треньорът.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол