Намери ни
To Top

Вихър тръгна с успех във Враца

Завършилият на трето място през миналия сезон Вихър (Славяново), започна новото първенство на Северозападната Трета лига с 1:0 във Враца срещу втория отбор на Ботев. Гостите грабнаха трите точки в последните секунди на мача, когато Димитър Димитров центрира, Кристиян Григоров отклони топката, Ивайло Иванов я спря и отблизо я насочи в мрежата. Адмирации за юношеската селекция на домакините, която изигра достойно цяло второ полувреме с десет състезатели. Похвала и за всички млади играчи на славяновския тим.


Стана равностоен двубой. До почивката Калин Иванов пропусна за Вихър. В 35-ата минута пък голмайстора Ивайло Иванов стреля с глава, врачанския страж и капитан Любомир Василев изби топката в гредата. Той обаче спря с нарушение извън наказателното поле откъсналия се срещу него Ивайло Иванов и беше отстранен с червен картон в последните секунди на първото полувреме. Вихър имаше превес във владеенето на топката през втората част. Светослав Кръстев пропусна да вкара за гостите. Кръстиян Григоров пък изби топката от голлинията след удар на врачански футболист. Имаше още ситуации, но те не доведоха до нищо.  


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига