Намери ни
To Top

От Барселона предложили Ансу Фати на ПСЖ

Представители ан Барселона са предложили на ПСЖ крилото на Ансу Фати, съобщава “Радио Монте Карло”. Ръководството на парижани обаче е отхвърлило възможността за подобен трансфер, тъй като предпочитат да отправят оферта за Брадли Баркола от Лион. Медията допълва, че мениджъри, с които катарските шефове на “Парк де Пренс” работят от години, са предлагали таланта, но то не е срещнало сериозна подкрепа. Хората в ПСЖ са се насочили към други играчи и продължават да работят по своите цели.


 

Самият Фати пък от доста време е сочен като един от вероятните напускащи от испанската преса, тъй като Барселона е в тежко финансово състояние и има нужда да продаде няколко футболисти, за да набере средства за селекция и картотекиране на новопривлечените. Младокът обаче не желае трансфер и предпочита да остане на “Камп Ноу”, където да се бори за мястото си в състава на ПСЖ.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол