Намери ни
To Top

Барселона трябва да осъществи една продажба, за да си позволи два входящи трансфера

Ръководството на Барселона трябва да осъществи един голям изходящ трансфер, за да може да си позволи да се подсили на две позиции, информира местното издание “Мундо Депортиво”. Каталунците продължават да имат имат сериозни финансови проблеми и търсят начини да намалят сметката за заплати. До този момент те бяха сравнително активни на пазара, но успяха да привлекат Илкай Гюндоган и Иниго Мартинес без пари, а за Ориол Ромеу бяха платени само 5 милиона евро. 

Треньорът Чави продължава да настоява за привличането на по-креативен полузащитник и десен бек.


Това обаче е обвързано с раздяла с някой измежду Френки Де Йонг или Рафиня, а едва с парите от подобен трансфер евентуално би могло да бъдат финансирани входящи сделки. И двамата играчи бяха свързвани с различни клубове във времето, като последните информации ги пращат най-вече в Манчестър Сити. Барселона и “гражданите” имат отлични връзки, след като осъществиха редица трансфери в последните години като тези на Ерик Гарсия, Феран Торес и последно само преди няколко седмици Гюндоган.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол