Намери ни
To Top

ПСЖ изпълни първата си закана към Мбапе

Френският шампион Пари Сен Жермен замина без голямата звезда на отбора Килиан Мбапе за предсезонното си турне в Япония, а бъдещето на футболиста в клуба остава несигурно заради разногласията по договора му.

Мбапе вече обяви, че няма да задейства клаузата си за удължаване на контракта си с още 12 месеца, но ще започне предстоящия сезон с парижани. Той обаче бе оставен извън състава от 29 човека, които отпътуваха за Япония, а в събота тренира на базата на отбора. Националът на Франция не коментира ситуацията, но изглеждаше в добро настроение, усмихвайки се и позирайки за снимки с фенове, които го чакаха, пише агенция АП.


ПСЖ не желае да остави Мбапе да напусне без продажба в края на следващия сезон. Клубът постави условие или да бъде подписан нов договор, или ще продаде играча това лято. Нападателят иска да остане при парижани до догодина, а тогава да играе за Франция на Олимпийските игри – заявка, която ще трябва да бъде одобрена от футболната федерация на страната и от клуба.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол