Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot464292.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Тен Хаг: Искам да сме машина за пресиране – Sportove
Намери ни
To Top

Тен Хаг: Искам да сме машина за пресиране

 Ерик тен Хаг остана доволен от победата на Манчестър Юнайтед над Арсенал в Ню Йорк (2:0). ”Червените дяволи” записаха трети пореден успех в подготовката с голове на Бруно Фернандеш и Джейдън Санчо още до почивката. 

“Играхме много добре и съм наистина доволен. Хареса ми колко активни бяхме.


Това е начинът, по който трябва да действаме. По време на подготовката можем да работим по изграждането на определен стил, но се опитваме и да побеждаваме”, заяви Тен Хаг. 

Коби Майну? Той се представи чудесно, беше много уверен. Радвам се за него, защото през пролетта получи контузия и не можа да се изяви. Манчестър Юнайтед винаги е залагал на своите юноши. И сега имаме няколко млади момчета с нас, които оставят отлични впечатления, но не искам да вдигам прекалено много очакванията към тях”, обясни нидерландецът. 

“Пресирахме добре. Целта ни е да сме пресираща машина и всички да действат в синхрон. Направихме го и в двете полувремена, което беше важно. Арсенал е много силен съперник. Те направиха невероятен сезон и беше полезно да премерим сили с тях”, добави Тен Хаг.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558