Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot462640.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Казанлък ще бъде домакин на престижен тенис турнир – Sportove
Намери ни
To Top

Казанлък ще бъде домакин на престижен тенис турнир

В края на седмицата град Казанлък ще приеме първия си тенис турнир от престижната серия Weekend Tour. Домакин на надпреварата е най-новият петзвезден хотелски комплекс Kings Valley Medical & Spa. В турнира ще вземат участие 30 играчи от цялата страна, като сред заявилите участие са едни от най-титулуваните играчи на София, Перник, Пловдив и Плевен, което гарантира страхотно тенис шоу.

До този момент сред потвърдилите участие са шампиона в ITL Finals 2022 и номер 1 на ITL за 2022 Светослав Стоичков, Едиз Батран, Мартин Милчев, Атанас Гаджев и Никос Панатемитакис, който се завръща след дълга почивка.


Сред резервите е местната звезда в града на розите и многократен шампиони в семейната тенис верига Weekend Tour Красимир Минтов.

Турнирът, който ще се изиграе във формат два от три сета, е предвиден да се проведе в три категории: мъже, жени и двойки. След изтеглянето на схемата на 21 юли, 30-те играчи ще бъдат разделени на групи, които ще се изиграят в съботния ден. А във финалния ден на надпреварата ще се изиграе елиминационен кръг и отделен утешителният турнир. Шампионите ще спечелят 250 точки и ваучер за уикенд за двама в хотел Kings Valley.

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558