Намери ни
To Top

Ювентус посочи вратата на една от легендите си

Леонардо Бонучи със сигурност е изиграл последния си мач за Ювентус. “Гадзета дело Спорт” съобщи, че 36-годишният защитник няма да бъде част от групата на “бианконерите” за предсезонното турне в САЩ, а това е ясен знак, че старши треньорът Масимилиано Алегри окончателно е решил да се откаже от услугите му. 

Бонучи е останал изненадан от новината, но я е приел без да повдига допълнителни въпроси. В отсъствието на бранителя, който има над 500 мача с екипа на Юве, капитанската лента ще носи бразилецът Данило.


 

Агентът на Бонучи вече му търси нов отбор. Преди няколко дни се появи информация, че бившият италиански национал може да премине в Нюкасъл. Интерес към него проявява и изпадналият в Серия “Б” Сампдория. 

Договорът на Бонучи с Ювентус е до 2024 година. През миналия сезон той взе участие в 26 мача във всички турнири и вкара 2 гола. 

Опитният защитник няма да е единственият, който ще бъде “замразен”. Уестън Маккени и Артур Мело също няма да попаднат в списъка за лагера в САЩ. Ако до завръщането на тима в Торино те не бъдат продадени, ще продължат да тренират отделно от основната група.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол