Намери ни
To Top

Ливърпул и Арсенал не са готови да платят исканата от Саутхамптън цена за Лавия

Цената, която Саутхамптън е поставил на Ромео Лавия, за момента спира Ливърпул и Арсенал да предприемат конкретни ходове по привличането на талантливия халф. „Светците“, които изпаднаха от Премиър лийг, са готови да се разделят с 19-годишния белгиец, но искат за него 50 милиона паунда. Арсенал и Ливърпул, които вече направиха сериозни инвестиции за нови играчи, не смятат да плащат тази сума. Затова за момента двата клуба изчакват, надявайки се, че липсата на оферти ще принуди Саутхамптън да намали изискванията си.


Освен това в Ливърпул се надяват самият играч също да форсира процеса, като заяви пред ръководството на Саутхамптън желанието си за трансфер на „Анфийлд“. От няколко седмици мърсисайдци са в контакт с представителите на играч и знаят, че той има желание да премине в тима на Юрген Клоп. 

Челси също има интерес към Лавия, но за момента лондончани са фокусирани върху това да привлекат Мойзес Кайседо от Брайтън.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол